Jag har ju och kommer säker vara en bergochdalbanebloggare, alltså en som bloggar mer under perioder och mindre under perioder. Just nu känner jag mig sugen att köra lite mer och har lagt ner ett antal timmar de senaste dagarna med att göra ordning denna bloggen till något vettigt. Tidigare har jag helt skitit i SEO på den och bara sett den som ett utlopp för mina åsikter.

Men jag har tänkt till lite nu (tror jag) och tänker fortsätta den som en ventil för mina åsikter på en rad punkter. De tre största är de som jag lagt som kategorier i menyn upptill och allt det andra som skall sorteras ner från detta kommer användas som taggar. Planen är att använda taxomonierna för att få lite mer trafik på sökfraser som jag inte haft trafik på innan. Den enda trafik jag haft har vart på ”Lessmore, Shopitoo och Egen webbutik”.

Tidvis har jag dock spytt ur mig så mycket mer så jag har försökt att få in taxonomin på ett sätt som förhoppningsvis skall gynna mig i sökmotorerna. Vi får helt enkelt se men det är planen.

Det kommer som vanligt mestadels att bloggas om SEO och e-handel med inslag av sociala medier och företagande i sin helhet.

Hur uppskattade mina poster blir vet jag inte men det enda jag kommer mäta det i är delade i sociala medier och de länkar dom eventuellt, mot all möjlig förmodan skulle få på naturlig väg.