GarantorFinns dessvärre inget gott att säga om Garantor längre. Garantors tid är helt enkelt över i min värld och jag hoppas att ingen av de kunderna som lurats in hit är kvar. Med andra ord en stor varning för Garantor KB!

För ett par månader sedan, runt sommaren, så insåg jag att jag inte är den mest ordningssamma personen när det gäller papper, kundfakturor, leverantörsfakturor och liknande. Det blev lite mycket att hålla ordning på allting själv, speciellt eftersom mängden ordrar i butiken drog i väg ganska kraftigt jämfört med tidigare. Det skall hållas ordning på PayPal, Payson och Klarna och sedan tillkommer de företag jag konsultar för med SEO och lite kodknackning, de är inte många men det skall ändå hållas någon slags ordning.

Eftersom jag använder Fortnox så ville jag ha en redovisningsbyrå i Göteborg som kunde hantera och arbeta i Fortnox. Dels för att ha den geografiska fördelen med att man kan svänga förbi byrån men även att man arbetar i ett och samma webbaserade system. Jag kontaktade runt tio stycken redovisningsbyråer som låg i Göteborg med omned och utav dessa tror jag fick svar från fem stycken. Naturligtvis vill jag hålla nere kostnaderna men viktigast var att få till ett bra samarbete som orsakade mig så lite arbete som möjligt så jag kan fokusera på det jag är bra på, och det är inte pappershanteringen om man säger så.

Jag fastnade för en redovisningsbyrå i Göteborg som heter Garantor KB och en kille som heter Fredrik där. Till en början för en skön personlighet och närhet. Numera levererar dom dessutom exakt det jag vill ha, enkelhet för egen del och tar hand om det jag missar utan att jag behöver hojta, typ skattedeklarationer som man tydligen skall göra med en viss regelbundenhet. Dom sköter även all min inkommande fakturering numera så alla fakturor skickas direkt till dom och dom lägger in fakturorna i Fortnox och det enda jag behöver göra är att betala dom och bocka av dom som betalda i Fortnox.

Sammanfattningsvis kan jag definitivt rekommendera alla er andra småföretagare Garantor KB, en redovisningsbyrå som gör det hela som det skall göras. Och ja, jag skall vara på dom om att dom kan förbättra sin webbplats något oerhört. Och nej, jag jobbar inte för dom i dag.