Idag, den 16 december 2013 byter vi namn på företaget från tidigare Get Global AB till AndersIvar AB. Namnbytet är en del i ett arbetet att jobba med det varumärke som faktiskt är det som används av de flesta i kontakten med mig eller oss. Företaget kommer fortsätta med samma verksamhet som vi idag vilket innebär att vi dels driver webbutikerna Barahandtag och BrandByNature och dels hjälper andra företag, främst e-handlare, med sökmotoroptimering och konverteringsoptimering, öka synligheten och förbättra affären online.

För de som är kunder till våra webbutiker fortsätter vi som tidigare arbetet med att bygga dessa butiksnamn som varumärken och kontaktvägarna kommer vara samma som tidigare. AndersIvar AB kommer med andra ord vara det företagsnamn som syns i de konsultuppdrag jag gör.

Vi kommer också samla de olika varumärken vi jobbar med när det gäller de tjänster vi erbjuder under samma tak och en del enskilda webbplatser vi jobbat med under längre perioder för att erbjuda våra tjänster kommer med andra ord också att hamna här på AndersIvar.se. Arbetet kommer ske löpande under den närmsta tiden och vi kommer flytta webbsidor och inlägg från de andra domänerna till denna domänen för att samla allt på ett ställe. Idén, tanken och drömmen är att du/ni/någon skall se oss som en leverantör med bred kunskap och erfarenhet när det gäller sökmotoroptimering och allt man som e-handlare kan behöva hjälp med för att öka sin försäljning och göra fler och bättre affärer.

När det gäller bloggandet så kommer det fortsätta här precis som innan och jag kommer fortsätta skriva och dela med mig av det jag tycker är roligt och intressant inom de områden jag är aktiv, SEO, e-handel och konvertering.