Har väl alltid tyckt att det vart roligt med fotografering men aldrig haft en riktig kamera men nu tyckte jag det var dags att köpa min första systemkamera. Valet föll på en Canon EOS600D efter att jag klämt och känt lite på den hos en kompis som har en likadan. Första dagen blev det cirka 400 avtryckningar och andra dagen cirka 200, allt bara för att labba med inställningarna och lära mig lite hur det funkar när man inte har den på Auto.

Köpte den för övrigt på Dustin och jag är mäkta imponerad över hur snabbt dom tillsammans med Posten fick ut mitt paket. Lade ordern 16.30 och den levererades klockan 11.30 dagen efter, grymt bra jobbat!

Blir nog till att komplettera med ett objektiv till där man kan zooma lite bättre men det får vänta tills en bit in på hösten. För övrigt grymt nöjd hittills med kameran och nu skall det börja plåtas lite produktbilder och en del av dom kommer säkert hamna här. Kommer säkert inte bara fotas produktbilder utan troligtvis lite annat också, kanske något att sätta i en snygg passepartouter från denna butiken?