Idag är det fredag och jag har sedan i söndags befunnit mig på Orsa Grönklitt. Oerhört bra ställe med oerhört varierande väder. I söndags när vi kom så var det strålande sol och på måndagen var det ett av de värsta regnen jag någonsin vart med om, det var som att gå från sidan in i en sjö. Tisdag, onsdag och torsdag var helt grymma, 25 grader varmt och strålande sol. Naturligtvis får man hitta på lite roliga saker när man är med kidzen så semester så det har vart en del att göra och man är helt slut klockan 22.00. Helt sjukt.

Var igår eftermiddag och hängde hos några vänners vänner som hade en strandtomt med gamla hus från 1100-talet och badade och åkte lite båt, fiskade och mådde allmänt bra. Och brände mig i solen så skjortan står rätt ut, helt kräftröd och jag bränner mig typ aldrig.

Whatever, Orsa rekommenderas varmt för semester och har ni barn så skall ni bo på Orsa Camping, har ni inte barn kan ni bo vart som helst. Fördelen med Orsa Camping är att det är nära till allt inklusive ett minibadland med lite vattenrutschbanor och annat skoj.