Pressrelease 2016-09-12

AndersIvar AB byter namn till Barahandtag AB

barahandtag

AndersIvar AB har sedan starten arbetat med framförallt e-handel men även konsulttjänster inom sökmotoroptimering, konverteringsoptimering och Adwords. I samband med att Anders ”AndersIvar” Karlsson nu satsar fullt ut på e-handelbyrån Oxit tillsammans med Håkan Persson får Barahandtag en ny VD och nytt namn.

AndersIvar har vart och är ett ”nick” som jag använt på nätet under många år och när vi spretade med olika tjänster och butiker i företaget tyckte jag det var lämpligt att använda det namn som de flesta känner till mig genom. Nu när Emma tar över VD-rollen och verksamheten är renodlad så känns det helt rätt att också ha ett företagsnamn som speglar det.” säger Anders.

Emma Nordgren är delägare i Barahandtag AB och är den som huvudsakligen skött den dagliga verksamheten de senaste åren.

Jag känner att det är dags att jag får lite cred för det jag gör, Anders har alltid engagerat sig i andra företag så det känns bra att ta över VD-rollen, det är ju ändå jag som gör och bestämmer allting.” säger Emma med ett leende.

Anders och Emma är tillsammans ägare i Barahandtag men Anders kommer lägga all sin tid på nystartade e-handelsbyrån Oxit medan Emma arbetar vidare med att vidareutveckla Barahandtag på bästa sätt.

Barahandtag har under de senaste åren provat att bredda sortimentet men detta har inte varit en lönsam väg att gå dessvärre. Vi fokuserar nu på vårt ursprungssortiment av handtag, belysning och skåpsinredning för kök och badrum och kommer inom kort utöka sortimentet kraftigt inom dessa segment.” säger Emma.

Ja, så här kan det se ut när det går ut ett litet pressmeddelande. Fridens liljor på er! =)