gratis SEODet finns ett ordspråk på engelska som är ”There is no such thing as a free lunch” som innebär att ingenting är gratis. Idag tänkte jag utmana det ordspråket och erbjuda en webbutik en helt kostnadsfri och gratis genom av sin SEO. Det som kommer ut i slutändan är en rapport där jag har gått igenom allt från grundläggande sökmotoroptimering för webbutiker till mer avancerad sökmotoroptimering med länkar och länkstrukturer med tips på hur du skall fortsätta arbeta med din webbutik för att du skall lyckas så bra som möjligt med din e-handel.

Du anmäler din webbutik genom att dra ett mejl med rubriken ”There is no such thing as a free lunch” till [email protected] och anmälan har öppet till och med den 18 augusti. Om det är okej med dig så kommer din motprestation vara att jag får publicera rapporten i sin helhet här på min blogg, om du vill så kan vilken butik det gäller vara anonymt, det spelar mig ingen roll. Är du med på att butiken är offentlig i blogginlägget så kommer du naturligtvis få en länk till din butik från denna bloggen. Det är dock inget tvång att rapporten publiceras för att få ta del av erbjudandet. Jag kommer behöva en vecka på mig för att hinna genomföra rapporten och jag kommer själv vara enhällig domare för att välja ut det prospekt som skall få rapporten.

Som jag ser på saken så kostar det dig absolut ingenting och i sämsta fall så har du fått en gratis genomgång av din butik och tips på vad du kan göra för att förbättra din synlighet i sökmotorerna och i bästa fall så har du fått allt detta och en länk från min blogg helt gratis.

Så dra ett mejl med rubriken ”There is no such thing as a free lunch” till [email protected], anmälan har öppet till och med den 18 augusti.