Det är ingen överdrift, efter att vi införde Trustpilot på Barahandtag så har vi tills just exakt nu fått in 28 svar totalt på cirka 3 veckor och utav dom så är det 26 stycken som lämnat toppbetyg (5:a) och 2 stycken som lämnat näst högsta betyget (4:a). Och det är naturligtvis extremt, extremt roligt att få. Men något som värmer ännu mer är alla positiva kommentarer, folk är verkligen nöjda med oss på riktigt! Vi har inte påverkat en enda kommentar vilket jag själv kan få intrycket av när något företag får så extremt bra betyg, det är nästan så jag hoppas på att det kommer in en dålig recension snart, dock kan jag inte komma på någon kund som är missnöjd senaste månaden, inte som meddelat oss på något sätt i varje fall.

När det gäller konverteringen i webbutiken så kan jag inte utläsa några jätteskillnader ännu, däremot har det vart riktigt stora toppar som vi inte haft tidigare med avslut på närmare 5% vissa dagar så det blir intressant att följa hur snittet utvecklas över tid men jag kommer ge Trustpilot tre månader innan jag kommer dra några slutsatser av det hela, vi har förutom chatten inte gjort några andra konverteringsövningar under perioden och kommer inte göra det som det ser ut nu heller, idag ligger konverteringen på 1,78% och har legat mellan 1,7% och 1,8% i snitt under de senaste 6 månaderna vilket är rätt okej men det skall bli bättre.

Infogar några sköna kommentarer som jag saxat från de betyg som kunder lämnat för Barahandtag bara för att jag är så förbannat stolt:

Nöjda kunder trust1 trust2 trust3 trust4