Min kamrat Jonas Grenfeldt kallade mitt erbjudande om att göra en gratis SEO-analys för en webbutik ett ”Galne-Gunnar”-erbjudande och det var ju också en liknelse. Ett erbjudande som för övrigt gick till butiken Sliceanddice.se och den kommer att levereras till dom i helgen.

CROBonoI samma anda har jag nu även startat upp konverteringsbyrån CROBono som riktar sig till mindre e-handlare som vill ha hjälp med en konverteringsanalys för en billig penning. CROBono riktar sig inte till CDON-Group eller andra webbutiker i den storleken, tanken är att erbjuda mindre webbutiker som inte har en miljon i kassan möjligheten att förbättra sin försäljning genom att öka sin konvertering. Det handlar om konverteringstips som kan öka din konvertering men till skillnad från den gratis SEO-analysen så är detta inte gratis, bara nästan.

Vi börjar med två olika paket, ett mindre paket som kostar 2 500 kr och ett större paket som kostar 4 500 kr och för detta går vi igenom din webbutik och kommer med förslag, tips och idéer om vad som kan göras för att öka konverteringen i just din butik.

Anledningen till att jag drar igång CROBono är för att jag tyckte det saknades ett alternativ för mindre e-handlare som behöver hjälp med sin konvertering. Som mindre eller ny e-handlare så kanske man varken har råd eller skall prioritera en djupanalys av varenda detalj utan man bör se till att allt grundläggande är på plats och sedan se till att man får trafik som faktiskt kan konvertera. Utan trafik och intresserade besökare i din webbutik så spelar det ingen större roll om du har 1% eller 90% i konvertering, summan blir ändå 0 kronor.

Kila in på CROBono.se och kika om något av våra paket passar dig och hör isåfall av dig till oss på [email protected].