sälja webbutiksälja webbutikSå är det, om du står och funderar på att sälja den butik du haft en stund eller om det bara är en idé med tillhörande domän så skall du i det brådaste höra av dig till mig på 0704-127000 eller på [email protected]. Anledningen är helt enkelt att en av de saker jag är bäst på är att ta något mindre företag eller en idé där jag ser en större potential och bara se till att det blir riktigt bra.

Jag vet att du och många andra med dig sitter och tragglar, tänker och funderar på om du vill, orkar eller har tid att hålla på med ditt lilla projekt som du startade nyss eller som kanske ligger kvar i malpåsen. Den tiden är förbi, har du inte kommit loss ännu så är det dags att du ger mig chansen genom att sälja ditt företag eller din idé till mig. Jag är på jakt efter outvecklade ideér eller färdiga butiker som aldrig riktigt lyfte och blev det du ville att dom skulle bli.

Allt behöver inte vara tiptop, någon försäljning i butiken hade vart roligt men viktigare än så är det inte. Däremot bra kontakter med de leverantörer man använder kan vara av stort värde om relationerna är goda företagen emellen.

Så:

1. Sätt dig på en pinnstoll och bestäm att du vill sälja

2. Skriv ner några rader om projektet på ett mail

3. Skicka det till [email protected]

4. Vid bra utfall, kan du se ut som killen på bilden! (som inte hade något med programmet att göra)