Igår köpte jag e-butiken www.barahandtag.se där jag skall sälja kökshandtag och knoppar. Butiken är byggd i ett system som heter Shopitoo som enligt uppgift skall ägas och underhållas av Nordisk E-handel. Innan jag genomförde köpet så navigerade jag runt i Shopitoo-systemet för att skapa mig en uppfattning om hur det var uppbyggt. Och jag blev imponerad med tanke på prislappen, enkelt, smidigt och rent allmänt väldigt enkelt att arbeta med.

Efter att jag fått tillgång till webbutiken satte jag mig in lite djupare i butiken för att förstå vilka ändringar jag skulle behöva göra för att få butiken så som jag vill ha den. Jag såg direkt två saker som jag ville åtgärda men jag inte kunde hitta information om i Shopitoos manual, varpå jag skickade två mejl till deras support, den mailadress dom uppger på hemsidan för butiken, shopitoo.se. Under morgonen när jag fortsatte att gräva ner mig i Shopitoo, hur uppbyggnaden ser ut och hur butiken fungerar så hittade jag ett antal frågor till som jag inte fick svar på i manualen. Ett mail till gick iväg till supporten på Shopitoo.

Nu, sisådär 24h senare har jag inte fått något ända svar på mejlen jag skickat. Man skall ge Shopitoo cred för att dom faktiskt har ett ärendehanteringssystem som tar emot mejlen och lägger dom i någon slags logg, men jag undrar om det faktiskt finns någon hos Shopitoo som läser supportmailen? Jag tycker faktiskt att systemet verkar riktigt bra och enkelt, speciellt med tanke på prislappen, men tycker ändå att man kan ha vissa krav på en vettig supportnivå. Jag har iallafall bestämt mig för att blogga dagligen med status på mina supportcase för att hålla er andra uppdaterade på om Shopitoo är en e-handelsleverantör att räkna med eller ej.

Just nu är det #notrecommend på Shopitoo för min del