/, PPC, SEO, Sökmarknadsföring/Till slut så händer det, nu kör Oxit gång!

Till slut så händer det, nu kör Oxit gång!

Helvete vad kul, det är nog det enklaste och mest sammanfattande jag säga i en kort mening för att beskriva vad jag känner inför detta. Jag och Håkan Persson som driver sajten Soekmotoroptimering.se och som har topplaceringar på det ack så prestigefyllda sökordet ”sökmotoroptimering” sedan slutet på 2014 startar alltså byrå nu. Det har florerat en del korta, flummiga filmer som en del personer vart snälla och ställt upp med, bland annat Björn som driver BGA Fotobutik men även från riktigt gamla personer på konkurrerande bolag såsom Searchminds och det är vi såklart väldigt tacksamma för. Jag tror på riktigt inte att jag garvat så mycket som jag gjort sista veckan när vi suttit och klippt ihop den kulful-filmen som du kan se i sin helhet längst ner i denna bloggposten.

Jag och Håkan träffades första gången på sommaren 2013, innan dess hade vi tjafsat och gnabbats på Twitter under ett par år. Jag plockade upp Håkan i bilen och vi gav oss iväg för att hälsa på en annan person som vi tjafsat och gnabbats med på Twitter, Urban Grotherus. Alla tre lika intresserade av SEO och det fanns någonstans i bakhuvudet att vi kanske skulle hitta på något ihop. Men den gången hände det inget.

Nyår 2013 närmade sig och jag och min sambo fick för oss att vi skulle bjuda hem Håkan till oss och passade samtidigt på att plocka med vår granne Anders som är en jävligt rolig prick. Håkan, som normalt inte alltid är uppklädd, kom från Sjötorp i smoking och fluga hade med sig ett kilo löjrom (som vi glömde frysa in efter vi ätit klart). Vi andra hade jeans och t-shirt eller skjorta och natten rullade på, kan eventuellt hända att vi pillade i oss någon öl och en stänkare också under natten, en del av det ser ni i filmen nedan också. Det bjuder vi på.

Under natten såddes det ett litet, litet frö om att vi borde göra något ihop, någon gång och det har vi nog diskuterat 5-6 gånger sedan dess, några gånger har det varit nära och andra gånger har det vart svammel bara. Men när Håkan ringde mig i slutet på april i år och sade att det nu ”var läge på riktigt” behövde jag inte fundera jättelänge. När det dyker upp en grej som legat och grott i bakhuvudet under några år så är det läge att hugga, hade jag inte gjort det hade jag troligen grämt mig resten av livet för att jag inte vågade ta steget.

Så!

Nu kör vi, och det kommer bli en åktur som kommer bli förbannat rolig, det är jag helt säker på. Jag tror dessutom att kombinationen med mig och Håkan, som är en av Sveriges bästa sökmotoroptimerare, kommer bli riktigt, riktigt bra. Jag har pillat med e-handel i rätt många år, senast som VD på Tonerlagret, och innan dess och fortfarande så har vi ju Barahandtag där min sambo arbetar heltid.

Bolaget kommer heta Oxit och vi kommer såklart arbeta jättejättemycket med dig som e-handlare för det är främst där vi tror att vår kombination kommer vara absolut starkast. En e-handlare som jobbat med det sedan 2007 och en av Sveriges bästa sökmotoroptimerare som typ vart med sedan internet föddes, det kan helt enkelt inte bli dåligt.

By |2016-08-15T07:00:00+00:00augusti 15th, 2016|E-handel, PPC, SEO, Sökmarknadsföring|0 kommentarer

About the Author:

Brinner som en molotov för e-handel och det mesta runt omkring. Kör E-handelsbyrån KLOTA och driver webbutiker i Barahandtag och KunGreb där vi säljer miljoners med handtag till kök, badrum, skåp & lådor varje år.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.