Så sammanfattar jag hur det går för BrandByNature just nu. Januari hade vi lite som spillde över från innan domänbytet så den blev bara dålig. Februari däremot, den blev riktigt, riktigt dålig. En butik som Q4-2012 omsatte 120k per månad levererade en försäljning på 10 327 kr under februari, visst, det är en kort månad men…

Men, det är ingen mening att hänga läpp över detta, det är bara att köra på och se till att få tillbaka sökorden på samma positioner som dom var tidigare, det tar lite tid men jag hoppas på att kunna skriva lite vackra rader om några månader som beskriver hur trafiken bara ökar och ökar, konverteringen når oerhört höga höjder och pengarna ramlar in som manna från himlen. I det här läget känner man sig inte så manad att sitta ner och vänta på dom naturliga länkarna om man så säger, så här försiggår storskaligt arbete för att få ordning på affären igen.

Jag bjuder på en dyster konverteringsbild för februari månad och hoppas att Sola alltid lyser där du är. Har du mörka dagar så kan du alltid gå tillbaka och läsa detta inlägg och tänka på att det alltid finns dom som har det sämre. Jag tänker själv använda detta blogginlägg som en sporre att arbeta mer och hårdare för att butiken skall komma tillbaka till sin ursprungliga storslagenhet.

BrandByNature - februari 2013