… tar aldrig slut. Vet inte hur många gånger jag under de senaste tre åren suttit och gjort detta på kvällar och nätter, men många är det. Och det känns likadant varje gång, nervösa, nästan tixiga ryck i mun och ögon som kommer av den underliggande stressen och oron för att allt skall gå åt pipsvängen. Och det har det gjort, många gånger.

Samtidigt är det en del av att vara en liten e-handlare om man kört eget system och inte shoppat på sig en tjänst där allt ingår. Idag är det ju nästan korkat att inte göra det och nackdelen när man väl kört igång ett system är att man inser hur mycket jobb det skulle bli med att byta till ett annat system eller en annan leverantör. Gissningsvis har jag lagt ner över 2 000 timmar de senaste åren på att tweaka funktioner, optimera avslut, sökmotoroptimera butiken och liknande. Men även om man sitter här ett par gånger om året inför en uppdatering som behöver göras, denna gång för att vissa ganska grundläggande funktioner har slutat fungera, så tänker man: Fan vad kul detta är. Ja, jag vet. Det är en störning i mitt huvud och nej, den går inte att bota, jag har provat massor av botemedel men inget hjälper. Tror det handlar om en process av njutningsfull späkning man håller på med, allt för att plåga sig själv.

Klockan är nu exakt 22.30. Hur många gissar på att allt i uppdateringen kommer klaffa denna gången och att jag inte i panik behöver ringa till Binero och be dom backa bandet? Sätt inga stora summor vad ni än gör.