I samband med en annan bloggpost jag skriver kom jag fram till en ganska intressant frågeställning som jag vill ha era inputs på, det finns säkert mätningar på detta men jag inte lyckats hitta några sådana jag kände mig trygg med. Så i denna posten behöver jag dels din åsikt men också din hjälp att sprida frågeställningen genom den här posten. Sprid till kreti och pleti, mamma och pappa och låt din familj svara vad dom tycker.

Det handlar om hur man bäst presenterar en huvudkategori som inte har egna produkter i sig utan enbart visar utvalda produkter från underliggande kategorier. Exemplet som jag jobbar med just nu kökhandtagskategorin på Barahandtag som i stort sett har sett likadan ut sedan vi öppnade butiken i denna nya skepnad för ett år sedan. Teorin jag vill testa är vilken ni tror fungerar bäst av de två olika modellerna och eventuellt sedan köra ett A/B för att se hur det blev. Men innan testet skulle jag vilja ett par tusen svar från dig och dina vänner så sprid, sprid, sprid!

Bild ABild A är det som föreställer hur det alltid sett ut, utvalda produkter från underkategorierna presenteras och du kommer åt underkategorierna från vänsterkolumnen i butiken.Det skall bli oerhört intressant att följa denna fråga varefter svar från världens alla hörn kommer in.

 

 

 

 

 

 

Bild BBild B är den som föreställer det andra, nya, moderna och eventuellt bättre sättet. Här visar vi först upp underkategorierna med bild och namn och först efter detta kan man ha några lösa produkter från underkategorierna att visa upp. Det skall bli oerhört intressant att följa denna fråga varefter svar från världens alla hörn kommer in.

 

 

 

Lämna din röst, den är livsviktig!

[yop_poll id=”2″]