En sanning som stämmer ganska bra, i alla fall under de första åren. Jag har under de tre senaste åren aldrig haft riktigt semester. Jag har vart iväg men alltid ett öga på datorn och alltid mobiltelefonen på till och med på semestern förra veckan till Orsa Grönklitt där jag satt med sunkig GPRS-uppkoppling så var man inne och pillade.

Men det är den tråkiga delen och den är ganska liten jämfört med allt det roliga det innebär. Tidigare i veckan var jag och träffade två nyfunna kamrater för att diskutera ett nytt projekt som kan bli något riktigt roligt. Nu sitter jag på tåget till Stockholm för att sedan ta mig till Uppsala för att träffa ett företag för ett eventuellt samarbete, det händer saker hela tiden. Men jag har verkligen tagit fasta på att det skall vara roligt och den dagen man inte tycker det längre så tycker jag man skall sluta med det man håller på med.

Apropå Panda-uppdateringen som bland andra Magnus Bråth och Nikke Lindqvist surrat om så var det faktiskt så att natten mellan lördag och söndag så gjorde vi ett bra hopp på jaktkläder som är vårt just nu viktigaste sökord, jaktsäsongen är snart igång och jägarna brukar bli galna på att handla inom två-tre veckor. Det var inget direkt mer arbete nerlagt på detta under de senaste veckorna för jag hade mer eller mindre tömt allt krut jag hade och därmed tror jag att det kan vara en del av Panda som hjälpte mig. Spontant är min känsla när jag kikar på vad som hänt på en del av mina sökord att det som halkat ner är sajter som är mindre on-site optimerade, alltså sådana webbplatser som har haft mycket off-page men mindre on-page, kan det stämma med hur Panda skall påverka?