sökmotoroptimering ehandelArbetar du med e-handel och driver en webbutik och vill öka din försäljning rejält, då skall du kontakta mig. Jag har webbutiker som jag drivit sedan 2007 och sedan 2011 arbetat aktivt med sökmotoroptimering både för mina egna butiker och andra företag. Fördelen du som e-handlare har av att arbeta med mig är att jag har kunskapen och erfarenheten av att själv driva webbutik, både i de lägen där det går bra och när det går dåligt. Efter en massa års testande och försök med konvertering och optimering av denna, så kallad konverteringsoptimering så kan jag hjälpa dig att nå hela vägen fram till en riktigt bra affär. Men det är inte gratis, vill du ha ett riktigt bra resultat och en god ROI så kontaktar du mig.

Skall du bara ranka upp ett antal sökord eller fraser så rekommenderar jag dig att jobba med mitt andra företag, DoubleSearch, men behöver du en strategisk partner som kan ta hand om och ge dig råd gällande all sökmarknadsföring så är nog jag rätt person om du är e-handlare. Jag vet vad som fungerar och vad som är viktigt för att lyckas med en webbutik. Från år ett till år fem och många år därefter. Det kan handla om att satsa på kategorier och om du har välkända produkter och varumärken som du säljer så kanske man kan använda sig av dessa.

Men Adwords, annan marknadsföring såsom affiliatemarknadsföring och annat kan vara en mycket vettig del av en nödvändig och framgångsrik marknadsföringsstrategi för att lyckas på webben. Genom KLOTA AB så kan vi hjälpa dig med allt, från att välja ut sökord och sökfraser som kan konvertera bra till vilka av de olika digitala kanalerna som fungerar bäst när det gäller banners, e-mail och andra sätt att marknadsföra sin butik på. Och även om det inte är en renodlad butik du driver utan ett företag som äntligen sett nyttan med att synas online så hjälper vi till, vi anpassar våra strategier och mål efter kunden och det viktigaste för oss är att du som företagare vet vad som händer runt ditt varumärke och har kontroll på det som görs för att förbättra synligheten för dig som kund.

Alla som driver webbutik förstår inte nyttan av sökmotoroptimering, i början av 2011 var det samma sak för mig, jag hade ingen koll och trodde på att det mesta jag lyckades med berodde på slumpen. Men nu, 2013, så finns det hos de allra flesta en förståelse och en kunskap om att sökmotoroptimering är en väldigt viktig del av att synas på webben, oavsett om det handlar om att sälja produkter eller tjänster på webben eller om målet är att få så många som möjligt att anmäla sig till ett nyhetsbrev. Är det så att du gör affärer på något sätt så är det idag av yttersta vikt att vara synlig där mer än 90% av det svenska folket söker information om det dom skall köpa. Det är Google vi pratar om i detta läget.

Så vill du göra bättre och större affärer genom att synas bättra på webben och ha en partner som kan, vill och anstränger sig för att du skall lyckas med minsta möjliga risk så skall du ta kontakt med mig på [email protected] eller 031-27 77 40 så skall vi se vad vi kan komma överens om för att öka din försäljning.