Anders på KLOTA har framförallt med sitt engagemang och kunnande inom e-handel hjälpt oss växa ännu mer. En engagerad helhetsleverantör som helt enkelt kan e-handel på sina fem fingrar och förstår helheten.

Björn Andersson, BGA Fotobutik

Anders gör ett fantastiskt jobb, är engagerad och tar sig tiden att sätta sig in i verksamheten. Med Anders breda yrkeserfarenhet gav han oss nyttiga input, något som gjorde att vi förändrade hela katalogstrukturen till det bättre.

Marcus Holgersson, Transportstyling.se

KLOTA hjälper oss till nya nivåer, på ett seriöst vis. Med kunskap och engagemang inom e-handel, SEO, Google Shopping och Facebook når vi nya kunder och vår försäljning ökar stadigt på ett sätt vi inte trodde var möjligt – TACK ANDERS

Nathalie, LaLiving.se

Engagemanget och det personliga bemötande är en bonus till det fantastiska arbete Anders på Klota har gjort för oss på Bags Online. Klota är mer än en ”vanlig” byrå, tack vare den stora erfarenheten av e-handel är Klota en stor tillgång för oss som e-handlare.

Daniel, Bags Online

Anders hjälper oss med både SEO och Google Ads och är ruskigt smidig att arbeta med. Enkelt, effektivt och jävligt bra för att prata ren svenska!

Mimi & Petter, GHOGH

Att hamna högt i det organiska sökresultatet hos Google är A och O för oss på Advized. För oss är det viktigt att få en kompetent partner som kan analysera och hitta var vi kan trimma vår sajt. Anders är med sin erfarenhet och kunnande en viktig pusselbit i det arbetet!

Kalle Bodestig, Advized

Google Ads och Shopping för e-handel och webbutiker – Byrå och konsult med e-handel som specialitet.

I en snabbt växande digital värld är e-handel en dynamisk och konkurrensutsatt försäljningskanal. För att stå ut och nå rätt kunder vid rätt tidpunkt är det avgörande att använda effektiva marknadsföringsverktyg. Som byrå vet vi att Google Ads är ett av de mest kraftfulla verktygen för e-handlare, och med rätt strategi kan det ge imponerande resultat. Men att navigera genom Google Ads kräver expertis och erfarenhet. Här kommer vi in som en pålitlig byrå och partner, med många års erfarenhet av att hjälpa e-handlare att nå sina mål. Låt oss utforska fördelarna med Google Ads och hur vi som byrå kan hjälpa dig att öka din försäljning oavsett om du redan har ett konto sedan många år som du vill få lönsamt och öka din försäljning med eller om du precis skall ta steget att börja använda Google Ads och vill öka din försäljning, lönsamt.

Fördelar med Google Ads för e-handlare

Riktad annonsering: Google Ads möjliggör precision av din målgrupp. Detta innebär att dina annonser visas för de mest relevanta potentiella kunderna, vilket ökar chanserna för konverteringar. För e-handlare innebär detta en större möjlighet att nå kunder som faktiskt är intresserade av deras produkter.

Mätbara resultat och dataanalys: En av de största fördelarna med Google Ads är dess förmåga att leverera detaljerade och mätbara resultat. Du kan se hur många som klickar på dina annonser, hur många som konverterar till kunder, vilken kostnad per konvertering du har, och mycket mer. Denna data är ovärderlig för att förstå och optimera din marknadsföringsstrategi. Du kan tydligt se exakt vad du får tillbaka på din annonsering och den informationen gör att vi vet hur mycket av din försäljning som sker via just Google Ads. Vi chansar och tror ingenting, vi ser siffrorna.

Flexibilitet och kontroll: Med Google Ads har du full kontroll över din marknadsföringsbudget. Du kan sätta dagliga budgetar, justera bud, pausa eller stoppa kampanjer när som helst. Denna flexibilitet gör att du kan anpassa dina annonser baserat på prestanda och förändrade affärsmål. Dessutom kan du testa olika budstrategier för att se vilken som ger bäst resultat. Generellt brukar vi säga att när vi ser att annonseringen är lönsam så skall vi inte ha någon budget. Är annonseringen lönsam när vi annonserar för 1 000 kr om dagen vill vi ju helst annonsera för 100 000 kr om dagen i stället, eller hur? Säljer du för 6 000 kr när du annonserar för 1 000 kr så vill de flesta gärna annonsera för 10 000 kr om dagen och då sälja för 60 000 kr om dagen i stället. Mycket roligare!

Snabba resultat: Till skillnad från många andra marknadsföringsstrategier som kan ta tid att generera resultat, kan Google Ads leverera nästan omedelbara effekter. Så snart dina annonser är godkända och aktiva, kan de börja visas för din målgrupp. Och vi kan tillsammans följa resultatet från dag till dag och se vad som händer, justera, optimera och ändra för att det skall bli ännu bättre.

Ökad varumärkeskännedom: Även om en användare inte klickar på din annons, bidrar dess exponering till ökad varumärkeskännedom. Genom att konsekvent visa dina annonser på relevanta sökningar och webbplatser kan du bygga igenkänning och trovärdighet för ditt varumärke, vilket är viktigt för långsiktig framgång.

Remarketing: Google Ads erbjuder remarketingmöjligheter, vilket innebär att du kan rikta annonser till personer som redan har besökt din webbplats men inte gjort ett köp. Detta hjälper till att hålla ditt varumärke top of mind och uppmuntrar tidigare besökare att återvända och slutföra sina köp.

Varför skall du välja oss som partner och byrå för Google Ads?

Google Ads är kraftfullt, men för att utnyttja dess fulla potential krävs expertis och en djup förståelse för hur man optimerar kampanjer för e-handel. Här är varför vi är ett bra val som byrå för din Google Ads-strategi:

Lång erfarenhet och djup expertis: Vi har varit en pålitlig partner och byrå för e-handlare i över sju år. Med år av erfarenhet från både egna webbutiker och Google Ads har vi utvecklat en djup förståelse för e-handelsbranschen och de unika utmaningar den innebär. Denna erfarenhet innebär att vi har sett och anpassat oss till många förändringar inom digital marknadsföring, vilket gör oss väl rustade att hantera alla aspekter av dina Google Ads-kampanjer.

Skräddarsydda lösningar: Varje e-handelsföretag är unikt, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade till dina specifika behov och mål. Genom att noggrant analysera din marknad, konkurrens och målgrupp kan vi skapa en anpassad strategi som maximerar dina chanser till framgång.

Certifierade Google Ads-experter: Vi är certifierade Google Ads-specialister som ständigt uppdaterar våra kunskaper och färdigheter. Vi är även Google Ads Premier Partner 2024 vilket innebär att vi tillhör de topp-3% byråerna i Sverige som presterat bäst resultat för sina kunder. Detta säkerställer att vi är väl insatta i de senaste funktionerna och bästa praxis inom Google Ads, vilket är avgörande för att kunna leverera optimala resultat.

Kontinuerlig optimering: En av våra största styrkor är vår dedikation till kontinuerlig optimering. Vi använder avancerade tekniker och regelbunden analys för att förbättra dina kampanjers prestanda över tid. Genom att ständigt analysera och vid behov justera och förbättra dina annonser kan vi säkerställa att du får bästa möjliga avkastning på din investering.

Transparens och detaljerad rapportering: Vi värdesätter transparens och ger dig detaljerade rapporter om dina kampanjers prestanda.

Att använda Google Ads som e-handlare erbjuder en rad fördelar, från riktad annonsering och mätbara resultat till flexibilitet och snabb avkastning. Men för att fullt ut utnyttja dessa fördelar krävs expertis och erfarenhet. Vi är en bra byrå och partner för att hjälpa dig att navigera och optimera dina Google Ads-kampanjer. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar, kontinuerlig optimering och personlig support, säkerställer vi att du inte bara når dina mål utan överträffar dem.