Googles partnerprogram är utvecklat för att du som kund enkelt skall kunna hitta ett företag som håller hög kvalitet och som kan utveckla och optimera ditt företags marknadsföring online. Vi på KLOTA AB är Google Partners och kan hjälpa dig med både Adwords, SEO, konverteringsoptimering och annat, vi fokuserar all vår kunskap på e-handeln och dig som driver webbutik.

Som du säkert känner till så har vi under ett par års tid arbetat med egna och andras Adwordskonton men för några månader sedan bestämdes det att vi skulle bli certifierade Google Partners också. Skillnaden för dig som är kund idag är ingen alls men certifieringen är ytterligare en trygghetsfaktor som visar att vi är seriösa i det vi gör och vi listas också bland de andra företag som är Google Partners.

Så, behöver du hjälp med din sökmarknadsföring på det ena eller det andra sättet, kontakta mig så kikar vi på hur vi kan få din webbutik att tjäna mer pengar. Vi jobbar med en helhetssyn som inkluderar hela webbutiken så du behöver inte ha 15 olika byråer där varje byrå gör sin lilla del och du får lägga 9 timmar om dagen för att medla mellan dessa. Vi gör hela jobbet åt dig, på en gång, och du har bara ett företag du behöver prata med.

Hojta till!